MonJun04

Tabela permbledhese

 

Nr

Lloji i aktivitetit

Emertesa e vendit

1

Info point në pikat kufitare

Pika kufitare e Morinës

2

Pika kufitare e Murriqanit

3

Në dalje të Porti të Durrësit

4

Aeroporti i Tiranës

5

Pika kufitare e Qafthanës

6

Në dalje të Portit të Vlorës

7

Pika kufitare e Kapshticës

8

Pika kufitare e Kakavijës

9

Porti i Sarandës

1.        

Info point në plazhe/qytete

Qyteti i Shkodrës

2.        

Plazhi i Velipojës

3.        

Plazhi i Shëngjinit

4.        

Ura e Dajlanit

5.        

Plepa

6.        

Sheshi para Bashkisë Durrës

7.        

Lungomare e Vlorës

8.        

Plazhi i Dhërmiut

9.        

Porto Palermo

10.    

Qyteti i Sarandës

11.    

Plazhi/qytetit i Himarës

12.    

Zona e Ksamilit

13.    

Qyteti i Beratit

14.    

Qyteti i Pogradecit

15.    

Tushemisht

16.    

Info point në

Qendrat e vizitoreve

Qëndër vizitorësh, Parku i Thethit

17.    

Zona e Orikum, qëndra Rradhimë

18.    

PK Llogora, qëndër vizitorësh

19.    

Qëndër vizitorësh, Gjirokastrës

20.    

Qëndër vizitorësh, Korçës

21.    

Qëndër vizitorësh, Përmetit

1.

Kampingjet

Në afërsi të zyrave e ZM-së në Velipojë

2.

Në afërsi të zyrave e ZM në Divjakë

3.

Në Plazhin e Jalë-s

 

Artikujt e fundit

Klosi: “Smile Albania” do ta shndërrojë vendin në destinacion europian të turizmit

  1000 të rinj punësim në turizëm   Klosi: Keni për detyrë të sillni buzëqeshjen, atë buzëqeshje, që shekujt nuk ja hoqën dot s...

Festa ne Pjate/Ditet e Kulinarise/Vere 2018

Programin e "Festa ne Pjate", Feastivalet e Kulinarise, Vere 2018 mund t'i ndiqni ne linkun me poshte https://drive.google.com/file/d/1xe6G...

Informacion mbi 11 Muzete Kombetare te vendit

Institucionet e vizitueshme te trashegimise kulturore MUZEU KOMBËTAR I ARTIT MESJETAR KORÇË   Fondi i tij ka mbi 7 mijë objekte kul...

Trashegimia historike, kulturore dhe natyrore e vendit

POTENCIALI TURISTIK I VENDIT RRETHI  I SHKODRES DHE MALESISE SE MADHE   Trashegimia Historike e Kulturore Kalaja e Rozafes d...

vendodhja e info point

Tabela permbledhese   Nr Lloji i aktivitetit Emertesa e vendit 1 Info point në pikat kufitare ...

Drejtori i AKZM shpjegon detajet e projektit "Smile Albania"

Ne kuader te projektit te lncua nga Kryeministri i Shqiperise Z. Edi Rama, Drejtori i Pergjithshemm i AKZM, Z. Zamir Dedej ka folur per qell...

Rreth Smile Albania

PROJEKTI SMILE ALBAINA Smile Albania është një projekt që do të shoqërojë të gjithë sezonin turistik, është një projekt të cilin Minist...

Festa e verës, Prespë

Në Prespë festohet  "Festa e Verës", dedikuar nje prodhimi tradicional te kësaj Zone të Mbrojtur. Pjesëmarrës: stafi i AKZM-së drejtu...

Go to top
Template by JoomlaShine