#SMILEALBANIA

33693362 2049737665313867 6838738161833607168 o

Buzëqesh! Je në Shqipëri

Mirë se erdhe në vendin e mijëra vjetëve histori dhe kulturë. Në vendlindjen e të parëve të shenjtores Nënë Tereza. Mirë se erdhe në vendin mesdhetar. Si askund mund të shijoni detin dhe malin në të njëjtën hapësirë gjeografike, natyrën e rrallë, sitet e trashëgimisë kulturore të UNISCO-s, eksperiencën unike, gatimet e veçanta dhe mbi të gjitha, MIKPRITJEN. Këtu nuk je turist. As pushues. As vizitor. Je mik në shtëpinë e shqiptarëve. Rrugëtimi juaj në cdo destinacion të përzgjedhur për të pushuar apo vizituar në Shqipëri, është i sigurtë. Shërbimet policore, shëndetësore, shërbimet e transportit dhe ato informuese janë shumë pranë jush në çdo zone. 1000 të rinj janë kudo për t’ju ndihmuar dhe lehtësuar qëndrimin tuaj këtu.  Pregatituni të gjeni kudo nëpër rrugë njerëz që ju mirëpresin me buzëqeshje dhe të gjeni ngado nëpër Shqipëri arsye për të buzëqeshur. 

Z. Blendi Klosi

Ministër i Turizmit dhe Mjedisit


Smile Albania është një projekt që do të shoqërojë të gjithë sezonin turistik, është një projekt të cilin Ministria e Turizmit dhe e Mjedisit e fokuson në paraqitjet e bukurisë së natyrës shqiptare por edhe në mikpritjen e turistëve që vijnë në vendin tone. Projekti quhet “Smile Albania” sepse duam që turistëve kudo që shkelin në vendin tonë, t’u ofrojmë një nga karakteristikat që nuk e kemi ndryshuar që është buzëqeshja e mikpritjes shqiptare dhe cdonjëri nga ne mund të jetë një mikpritës i mirë, është një qytetar i nderuar dhe i respektuar që do natyrën, Shqipërinë. Më shumë informacion gjeni në dokumentin bashkëngjitur

Lajmet e fundit

Informohu rreth projektit Smile Albania

Klosi: “Smile Albania” do ta shndërrojë vendin në …

  1000 të rinj punësim në turizëm   Klosi: Keni për detyrë të sillni buzëqeshjen, atë buzëqeshje, që shekujt nuk ja hoqën dot s...

Lexo më shumë

Festa ne Pjate/Ditet e Kulinarise/Vere 2018

Programin e "Festa ne Pjate", Feastivalet e Kulinarise, Vere 2018 mund t'i ndiqni ne linkun me poshte https://drive.google.com/file/d/1xe6G...

Lexo më shumë

Discover Albanian Blue Lands

All for Albainian beach  Velipoja beach is the northernmost beach of the country situated 22 km away from city of Shkoder. There are...

Lexo më shumë

UNESCO CITIES

UNESCO CITIES Albania, though a small country retains in its bosom a valuable cultural heritage. The latter is embodied in many different...

Lexo më shumë

Tourist Right

Air Transport Dear visitor, the first step to care about once you have decided to spend your holidays in Albania is the trip. If you have ...

Lexo më shumë

Via Egnatia

 Via “ Egnatia” a brief history Via “Egnatia” was one of the most important ancientroutes that passed west - east through our country...

Lexo më shumë

INVENTORY OF THE AVAILABLE MATERIALS RELIGIOUS MON…

Dear visitor, In this brochure we are introducinga selection of some of the many religious monuments that are found in the Albanian territor...

Lexo më shumë

AKTIVITETE SMILE

1 mijë të rinj do të punësohen për të promovuar turizmin shqiptar nëpërmjet buzëqeshjes së mikpritjes shqiptare dhe edukimit mjedisor. “Smile Albania” do të shtrihet gjatë gjithë sezonit turistik dhe në të gjitha pikat hyrëse dhe zonat turistike, duke synuar kthimin e Shqipërisë në një destinacion turistik Evropian. Informohuni me aktivitetet që do të zhvillohen në kuadër të SMILE ALBANIA
Klosi: “Smile Albania” do ta shndërrojë vendin në destinacion europian të turizmitDrejtori i AKZM shpjegon detajet e projektit Rreth Smile AlbaniaFilloi aplikimi i  te rinjeve per tu bere pjese e Smile AlbaniaPritja e tursiteve izrealite ne aeroportPrezantimi i projektit Smile Albania nga Kryeministri i Shqiperise
«»

Bëhu pjesë e rrugëtimit tonë për Shqipërinë turistike!

MBROJMË MJEDISIN, PROMOVOJMË TURIZMIN, PUNËSOJMË TË RINJTË!

Apliko tani!

Lorem Ipsum
Dolor Sit Amet

Go to top
Template by JoomlaShine