Rrobulli i Badrës

 

Ndodhet pranë fshatit Taç – Lartë e Gjonç të komunës Qëndër në rrethin e Kolonjës, 1780 m mbi nivelin e detit. Nga vendasit njihet edhe me emrin Vakëfi. Përfaqëson një grup drurësh rrobulli me vlera të veçanta Drurët kanë formë piramidale, lartësi 15 – 20 m, diametër të trungut 30 – 40 cm dhe perimetër të tij 80 – 100 cm. Vizitohet sipas intinerarit qyteti i Ersekës – fshati Taç – Lartë – Shkëmbi i Bardhë

 

< Faqja Mbrapa -------------- Faqja Tjeter >

<<< Faqja Pare -------------- Faqja Fundit >>>

Qarku Korçe